Szeráj Panzió és Étterem

Dél Dunántúli régió - Szigetvár

Szeráj Panzió és Étterem, Szigetvár
  • Cím: 7900 Szigetvár, Kossuth tér 3.
  • Telefon: 73/414-145, 73/510-107
  • SZÉP kártya elfogadása

Ajánlatkérés

Küldés
Szeráj Panzió és Étterem, Szigetvár

A Szeráj Restaurant Pension a Dél-Dunántúl egyik legszebb kisvárosában, Szigetváron található, ideális közelségben a történelmi jelentőségű Pécstől, illetve Siklóstól.

A város több száz éve kiemelt jelentőségű, számos emlékét találjuk itt a 150 éves Török uralomnak, a XV.-ik században épült vár ma is sok látogatót vonz, de a természetkedvelők is temérdek látnivalót találhatnak a környéken, többek közt a Drávavölgye Nemzeti Parkot.
A környék időjárására mediterrán hangulatot idéz, a napsütéses órák számát tekintve a az országban második helyen áll.
A 2003-ban épült panzió a város központjától mindössze 200 méterre, egy nyugodt park mellett található.

Szeráj Panzió és Étterem, Szigetvár

A 2003-ban épült panzió a város központjától mindössze 200 méterre, egy nyugodt park mellett található. 10 szoba és 3 lakosztály várja a pihenni vágyókat.Szeráj Panzió és Étterem, Szigetvár

A panzió saját éttermében az ínyenek belekóstolást nyerhetnek a helyi gasztronómia világába, illetve megízlelhetik a környék borvidékeinek termését.(ide még pár dolog a panzióról)
A városban gyógyfürdő található, lehetőség van a közelben található lovardák szolgáltatásait igénybe véve egy-egy kellemes napot eltölteni a természetben.

A panzió 130 fő befogadására alkalmas exkluzív étteremmel, hangulatos terasszal, zárt parkolóval várja kedves vendégeit.

Szobák nem dohányzók részére, csecsemőágy, csomagszoba, mosás és vasalási lehetőség (feláras), hajszárító a recepción, őrzött és zárt parkoló, étterem, fax, Internet hozzáférés, horgászati lehetőség, vadászat, igény esetén idegenvezető biztosítása.

5 km-es körzeten belül megtalálható szolgáltatások:
Fodrászat, kozmetika, szolárium, szauna, teniszpálya, lovaglás, bár, diszkó, internetkávézó, cukrászda, újságos, biliárd terem, strandolási lehetőség gyógyvizű strandon.

Szeráj Panzió és Étterem, Szigetvár


Szeráj Panzió és Étterem, Szigetvár
  • Cím:7900 Szigetvár, Kossuth tér 3.
  • Telefon:73/414-145, 73/510-107
  • Fax:73/414-145
  • Web:www.szerajpanzio.hu
Főoldal Akciós hotelek Partnerek Szállásadóknak Médiaajánlat Kapcsolat

© 2011. | szallasjegyzek.hu - Szállásjegyzék Kft.

Az oldalra a felhasználók által feltöltött képi és szöveges tartalomért a Szállásjegyzék Kft. semmilyen nemű felelősséget nem vállal!

Feki Webstudio @ 2011 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás