Gyöngy Vendégház *

Dél Dunántúli régió - Szigetvár

Gyöngy Vendégház, Szigetvár
  • Cím: 7900 Szigetvár, Istvánffy u. 7.
  • Telefon: 06/70 311-7020 , 0670/215-22-98
  • SZÉP kártya elfogadása

Ajánlatkérés

Küldés
Gyöngy Vendégház, Szigetvár

Szigetvár egyik  kis utcájában, a gyógyfürdőtől 600 méterre,  a buszpályaudvarhoz közel, található.A Gyöngy Vendégház várja kedves gyógyulni és pihenni vágyó vendégeit önálló, különbejáratú, apartmanokkal.Pihenjen, nyaraljon Szigetváron, szeretettel várjuk kedves vendégeinket!

Gyöngy Vendégház, Szigetvár

Szálláshelyünkön két darab földszinti teljesen felszerelt apartman áll vendégeink rendelkezésére.Az A és a B apartmanok egy-és kétszobásak. További felvilágosítást a szálláshely rendelésekor tudunk adni.Pihenjen, nyaraljon Szigetváron, szeretettel várjuk kedves vendégeinket!A vendégház családias légkörrel, 2 igényesen berendezett 4 személyes, fürdőszobás, jól felszerelt konyhás,tévével és kábelcsatornával,  felszerelt apartmannal rendelkezik.

Gyöngy Vendégház, Szigetvár

A zárt udvar miatt gyermekes családoknak kiválóan alkalmas.Kerti parti lebonyolítására szolgál a kerti grill, ahol tetszés szerint főzőcskézhetnek a vendégek.Mindez a meghitt pihenést biztosítja. Horgászajánlat: Szigetvár-Zsibót között ezer-rejtelmű vidék a, domolosi tó várja a horgászni és kikapcsolódni vágyó embereket. A víz labirintusának halban gazdag vidéke a horgászok paradicsoma. A szigetköz szépségét tetézi a burjánzó természet mely kellemes otthont nyújt az élővilágnak.  Horgászat közben megcsodálható a ritka fafajták, virágok és más növények sokasága. A fogott hal elkészíthető az apartmanok konyhájában,vagy az udvaron kerti grillen,illetve bográcsban. Jó horgászást kívánunk!

Gyöngy Vendégház, Szigetvár

I.apartman:      12000ft – 2 szobás 4 személyesII.apartman:      10000ft 1 szobás 4 személyesIII. apartman:    7000ft – 1 szobás 2 személyes Mindegyik apartman teljesen felszerelt konyhával és fürdőszobával. Idegenforgalmi adó: 350Ft

Gyöngy Vendégház, Szigetvár

Térkép

Főoldal Akciós hotelek Partnerek Szállásadóknak Médiaajánlat Kapcsolat

© 2011. | szallasjegyzek.hu - Szállásjegyzék Kft.

Az oldalra a felhasználók által feltöltött képi és szöveges tartalomért a Szállásjegyzék Kft. semmilyen nemű felelősséget nem vállal!

Feki Webstudio @ 2011 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás